Вход
Latest topics
Кой е онлайн?
Общо онлайн са 15 потребители: 0 Регистрирани, 0 Скрити и 15 Гости :: 1 BotНула
Най-много потребители онлайн: 264, на Нед Окт 27, 2024 10:44 am
I can see it in your eyes..It's not something that you like to stand alone in the dark..You like when you take me in your arms and hold me close tonight..I won't leave you..
2 posters
Страница 1 от 1
I can see it in your eyes..It's not something that you like to stand alone in the dark..You like when you take me in your arms and hold me close tonight..I won't leave you..
Katherine Night | Angel | 22/666 | FC: Nina Dobrev |
"Коя си ти" Името ми е Катрин Найт.
"Какво си?"
Аз ли? Аз съм ангел.
"Имаш ли семейство?"
Родителите ми са мъртви - те са умрели когато аз и сестра ми сме се родили. Умрели са за да спасят нас. Споменах ви, че имам сестра ще ви издам една малка тайна - сестра ми не е ангел тя е демон. Но тихо не казвайте на никого.
"Разкажи нещо за себе си"
Веднага след раждането ми съм отделена от сестра си. Израснах без родителите. Сама се научих да се грижа за себе си и да се пазя. Аз съм добра по природа. Никога, не оставям някого в беда.
Имам малък апартамент с красива гледка и голяма тераса. Обичам да усещам вятъра в косите си и да се забавлявам. Но всички забавления имат граници. Работя като сервитьорка в едно заведение обожавам да съм сред хора и да съм им полезна. Аз съм по различна от останалите ангели. Разказвали са ми, че баща ми не е бил като мен и че аз съм взела само-най добрите му качества. Че аз съм олицетворение на доброто.
За майка си знам, че е била демон, но не е била като другите демони. Тя е била по добра от тях. Може би съм взела и от нейната добрина никога няма да разбера. Сестра ми от друга страна - обичам я с цялото си сърце, но на моменти не мога да я издържам. Тя е толкова лоша. Същински демо е без рогата и опашката де. Е не знам дали тя има такива не прекарвам много време с нея но се надявам в бъдеще да се промени това и да прекарваме повече време заедно.
Допълнително:
Имам красива бяла котка - Даймънд
Доброволка съм в старчески дом
Имам черно BMV
Обожавам да свиря на китара и да пея
Katherine Night;- Брой мнения : 44
Similar topics
» But i can't compete with a she wolf... What do you see in those yellow eyes cause I'm falling to pieces
» I'm the Death... Look me in the eyes and give me your life.. I promise you it won't hurt you - Mr. Death
» I'm the Death... Look me in the eyes and give me your life.. I promise you it won't hurt you - Mr. Death
Страница 1 от 1
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
Пон Авг 15, 2016 7:03 pm by Анастасия
» katalina and christan
Пет Юли 15, 2016 6:32 pm by Кристан
» Alek and Katherine
Съб Юни 04, 2016 8:37 pm by alek
» Before few weeks
Чет Юни 02, 2016 8:21 pm by Анастасия
» anastasia and katherine
Съб Май 07, 2016 5:36 pm by Анастасия